Fizetés, szállítás és garancia

Szállítási költségek:
- Sima levélként elsőbbségivel:345.- (nem nyomonkövethető, nem biztosított, saját felelősséggel, elveszett küldemény esetén sajnos nem tudunk reklamációt fogadni) 
A Magyar Postai elsőbbségi szólgálatás nem idő-garantált. A küldemények 90%-a másnapra érkeznek de előfordúl hosszabb kézbesítési idők.
- GLS Futárral (előre utalás esetén) 1350.-
- GLS futárral utánvétes fizetéssel: 1750.- a GLS futárnak készpénzben kell fizetni, nincs lehetőség a kártyás fizetésre!
Amennyiben valamelyik termék doboz vagy futártasakban kell szállítani +200ft csomagolási költséget számoluk fel. Ezt a terméknél jelzünk.
A GLS vállalja a következő munkanapi kézbesítést.
Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség.
A termék megrendelésekor lehetőség van ajánlott feladást kérni, amennyiben nem kéri a fenti opciót sikertelen kézbesítés esetén nem tudunk segíteni. A szállítási díj fix, a megrendelt termékek mennyiségétől és súlyától független és a csomagolási költséget is tartalmazz.


Szállítási idő:


Július-szeptember között naponta. Október-júniús között általában heti háromszor gyártunk.
Augusztus 20 és szeptember 20 között a gyártási idő akár 3-4 nap lehet.  Ezen kivül általában 1-2 munkanap. Utána a szállító kezében van a küldemény.
Emailt mindig küldünk a feladás után!


Fizetési lehetőségek:
Internetes átutalás:

Banki adatok: Számlaszám: Ovisjel Kft. K&H Bank 10402427-50526548-55831003


Utánvét - csak futárszállítással


Nagyon fontos, hogy a közlemény rovatba írja be vagy a megrendelésszámot (melyet e-mailben kap meg).


 Mivel a címkék és matricák névre szólnak, csak a fizetendő összeg beérkezése után tudjuk elkészíteni a megrendelt termékeket. Utánvétes rendelés esetén a rendelés azonnal a nyomtatási sorba kerül.


Számlázás:
Számlát minden esetben küldünk. Alapban PDF formátumban, emailben. Ha papíralapú számlát szeretnél, a fizetés folyamán lehet kérni.