Saját kép feltöltés.


Hogyan kell feltölteni a saját képet:


1. Kattints a 'Saját kép feltöltés' gombra


2. A 'Kiválaszt' gomb segítségével keresd meg a képet a számítógépeden.


3. Kattints a 'Feltöltés' gombra és a kép meg fog jelenni az előnézetben.


A saját kép feltöltés csak színes termékeknél elérhető. A legjobb eredmény érdekében legyen legalább 300x300px az eredeti kép felbontása (vagy 5x5cm). Ha túl kicsi a kép, homályos lesz. A maximálisan megengedett fájlméret 4mB. Az engedélyezett képformátumok: jpeg, png és gif. Válassz olyan képet, mely magasságban és szélességben hasonló, nehogy csak egy vékony csík legyen belőle. Ha fehér kockában jelenik meg a kép, válassz hozzá fehér háttérszínt színes kerettel. A kevésbé részletes képek, illetve az erősebb színek jobban fognak mutatni (emlékezni kell rá, hogy a valóságban a kép esetleg csak 10x10mm-es lesz)


Nem tároljuk a feltöltött képeidet. Nem használjuk őket máshol. Nem módosítjuk őket. Nem vállalunk felelősséget a képminőségért. Használd az előnézetet. Elég pontos. Viszont a képernyőn látható színek szinte soha nem egyeznek teljesen a valósággal, így nem ajánlott egymáshoz nagyon hasonló színeket választani, mivel nem biztos, hogy jól sikerül. A kontrasztos színek mindig jobban mutatnak.


A saját kép feltöltésével vállalod, hogy jogosult vagy a kép használatára! Mi ezt nem elenőrizzük és a későbbiekben felelősséget nem vállalunk érte. Jogi vita esetén, adataidat átadjuk a hatóságoknak.


A saját képfeltöltés csak színes termékeknél lehetséges, bár természetesen fekete-fehér kép is használható!